Våre eiendommer

Herfo Finans AS har idag både eiendommer
i drift og prosjekter under utvikling.
Somaveien 1
Næringstomt med næringsbygg. Tomten har en meget god beliggenhet, sentralt i Sandens, like ved Kvadrat. Her er kort vei til både Stavanger, Sandnes og Forus,
Børehaugen 1
Eiendommen ble oppført i 1971 som hovedkontor for Det Stavangerske Dampskibsselskab AS. Siden har bygget fått tilnavnet «DSD-bygget» og har blitt et landemerke i Stavanger.

Eiendommen har sentral beliggenhet på Holmen i Stavanger sentrum, med kort avstand til offentlig kommunikasjon og alt av servicetilbud.
Børehaugen 5
Børehaugen 5 ligger i tilknytning til DSD-bygget. Eiendommen ble oppført i 1892 og er idag vernet som Kulturminne. Huset som er oppført i mur er en del av sjøhusrekken i Stavanger. Eiendommen ble totalrenovert i 2016 og holder høy standard. 
Kullkaien
Den 9,6 mål store sentrumstomten også kjent som "Kullkaien" på nordsiden av Pynteneset ble i mange år brukt som lastekai for kull

Kaien er i dag utleid
Statens Hus
Bygget i Lagårsdsveien 44 også kjent som "Statens Hus" ble ferdigstilt i november 2010, og totalarealet er ca 16.000 kvadratmeter fordelt på syv etasjer. Bygget er fullt utleid til offentlige etater.


Kongsgårdbakken 1
Kongsgårdbakken 1, bedre kjent som "Ankerbygget", ligger midt i Stavanger sentrum og ble bygd i 1959. 

Beliggenheten på hjørnet av Ankerkvartalet gir flott utsikt mot både vågen og torget. Bygget strekker seg over 7 etasjer med servering på bakkeplan og kontorer i øvrige etasjer. 
Pynteneset
Boligprosjekt med fantastisk beliggenhet ut mot sjøen på vestre del av Engøy, midt i havnebassenget i Stavanger.

Området kan bygges ut med minimum 65 rekkehus og maksimalt 220 boenheter totalt.

Det foreligger godkjent regulering, men som følge av rekkefølgetiltakene må en avvente prosjektet i forhold til bygging av Hundvågtunellen.

________
SOLGT
 
logo
icon_FB_color
icon_IN_color
Utvikling: Destino © 2017
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring.